Peperiksaan Penguasa Kastam Gred W41

Panggilan dari SPA kali ini agak mengejutkan. Hanya 6 hari selepas Merdeka, Exam Penguasa Kastam diadakan. Kali ini ura-ura seramai 230 jawatan kosong Penguasa Kastam dibuka. Namun jumlah calon-calon yang dipanggil untuk mengikuti exam ini adalah lebih kurang 80000 orang. Satu jumlah yang tinggi dan semestinya ianya adalah sangat sengit.

Namun begitu, jika anda terbaca artikel ini, anda adalah orang yang bertuah. Dari 80000 orang calon yang dipanggil, anda salah seorangnya yang menjumpai artikel ini, dimana kami akan cuba bantu anda untuk membekalkan satu Rujukan Lengkap Exam Penguasa Kastam W41.

 

Peperiksaan-Penguasa-Kastam-W41

 

Kenapa kami? Sejak 5-6 tahun lepas kami telah mula membekalkan pakej rujukan ini kepada calon-calon dan sudah lebih 63000 calon sudah LULUS exam SPA dan ada antaranya telah pun ditempatkan di jabatan dan kementerian masing-masing. Rujukan dihasilkan dari pengalaman lepas kami menghadapi exam SPA. (bukan soalan bocor, ianya contoh-contoh soalan berdasarkan pengalaman kami sebelum ini)

Persediaan awal exam online Penguasa Kastam.

Bagi yang kali pertama menghadapi exam online ini, kami ada satu video bagaimana exam online diadakan. Pertamanya anda perlu rujuk surat panggilan anda, di sana terdapat “link” untuk anda buka apabila exam bermula. Lihat gambar dibawah.

 

Surat Panggilan Exam Penguasa Kastam W41

Surat Panggilan Exam Penguasa Kastam W41

Dibawah ini merupakan video Panduan Exam Online SPA.

 

Pakej Rujukan Penguasa Kastam W41

Apa yang terdapat dalam pakej rujukan ini?

Di dalamnya terdapat:

  • Bantuan Tambahan Bagi Peperiksaan Online Penguasa Kastam W41
  • Maklumat Terkini Peperiksaan Penguasa Kastam W41
  • Soalan Panduan Bagi Peperiksaan Online Penguasa Kastam W41
  • Nota Ringkas Peperiksaan Penguasa Kastam W41

Jangan biarkan peluang untuk lulus Exam ini terlepas. Lebih ribuan calon-calon masih lagi tercari-cari rujukan untuk exam ini. Anda mungkin diantara 230 pengisi jawatan Penguasa Kastam yang akan datang. Jadi saranan kami, DAPATKAN PAKEJ RUJUKAN INI SEGERA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dipanggil Exam Separa Perubatan ?

Dapatkan Rujukan Exam Separa Perubatan

Thank you for subscribing.

Something went wrong.