Pakej Rujukan PTD M41

Seperti dihebahkan dalam facebook dan website SPA, peperiksaan PTD M41 adalah peperiksaan pembukaan bagi tahun 2016 dimana lebih dari 70,000 calon akan dipanggil untuk menduduki peperiksaan atas talian.

Dijangka persaingan kali ini akan bertambah sengit memandangkan ianya adalah permulaan tahun 2016 dan merupakan jawatan “hot” dalam sektor awam.

 

Persediaan Peperiksaan PTD M41

Disebabkan persaingan yang semakin sengit pada setiap tahun, calon-calon akan mula mencari panduan atau rujukan demi untuk melepasi peperiksaan atas talian ini. Sememangnya, panduan atau rujukan PTD M41 ini agak sukar didapatkan di atas talian atau dikedai buku. Ini kerana soalan-soalan yang dikeluarkan oleh Pihak SPA adalah SULIT.

Dengan ini, Tim Infokerjaya PLT dengan kerjasama TipsKerjaKerajaan mengambil inisiatif untuk menerbitkan sebuah Rujukan khas untuk Peperiksaan PTD M41 berdasarkan pada pengalaman dan “feedback” dari calon-calon lepas yang telah menduduki peperiksaan SPA sebelum ini.

Namun begitu, pakej ini tidaklah menjamin anda akan pasti lulus,tetapi persediaan anda sekurang-kurangnya jauh lebih mantap berbanding calon-calon lain. Anda kena sedar persaingan adalah sengit dan jumlah persaingan adalah puluhan ribu yang memohon jawatan PTD M41 ini. Apa yang dkongsikan adalah pengalaman kami bersama calon sejak tahun 2008/09. Ada yang gagal dan ada yang lulus tetapi apa yang paling penting adalah anda melakukan sesuatu untuk lulus.

Pakej Rujukan Peperiksaan PTD M41

Apakah kandungan pakej PTD M41 ini

 

Kami telah membantu ribuan calon PTD sebelum anda. Ada yang lulus pada kali pertama ambil, ada yang dah 6 kali duduki peperiksaan baru lulus, ada yang 3 kali ambil peperiksaan dan akhirnya lulus setelah tahun ke-3 itu bertemu Tim Infokerjaya

Banyaklah kisah mereka jika nak diceritakan. Anda baca sendiri kisah mereka ini… (calon 2014)

Testimoni-PTD-M41

Testimoni PTD M41

 

Jadi perlukah anda lepaskan peluang awal tahun 2016 ini? Jika anda 100% serius ingin lulus peperiksaan PTD M41 ini, kami 200% serius ingin bantu anda. Masukkan nama dan email anda dibawah, kami akan hantarkan link Pakej Rujukan Peperiksaan PTD M41 ke inbox anda dengan kadar segara. INGAT! pakej ini akan dibuka untuk kuota yang terhad. Cukup masa jualan akan ditutup dan segala rayuan tidak akan di layan kerana kami berpegang pada janji dan intergriti kami.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dipanggil Exam Separa Perubatan ?

Dapatkan Rujukan Exam Separa Perubatan

Thank you for subscribing.

Something went wrong.