3 November Keputusan Exam PTD

Tahniah pada calon-calon Exam PTD kerana telah melalui Exam Online PTD dengan jayanya dan tahniah kepada SPA kerana server-server yang digunakan dapat melayan ribuan calon Exam PTD dengan sangat licin.

Tips Temuduga Pegawai Tadbir dan Diplomatik M41

Tips Temuduga Pegawai Tadbir dan Diplomatik M41

Debaran Exam PTD telah pun hilang, kini penantian terhadap keputusan Exam PTD pula. Saya pasti ramai yang mengharapkan keputusan lulus dan seterusnya dipanggil untuk sesi temuduga. Ya, seramai 70,000 orang calon dan semuanya mengharapkan perkara yang sama. InshaAllah, rezeki masing-masing.

 

Maklumat semakan keputusan Exam Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41 telah pun dikeluarkan oleh Pihak SPA. Bermakna pada calon yang telah lulus Exam ini layak untuk ke peringkat seterusnya iaitu Sesi Temuduga PTD.

Calon-calon PTD boleh membuat semakan keputusan panggilan temuduga PTD pada 3 November 2014 di laman web dibawah.

 

Tahniah Kepada Calon PTD Yang Telah Berjaya Dipanggil ke Sesi Temuduga

Ucapan tahniah kepada anda yang telah berjaya dipanggil untuk sesi temuduga. Kini anda perlukan persediaan rapi kerana anda sudah satu langkah merapati Jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik M41 yang anda pohon. Kali ini, sesi temuduga mungkin agak ketat kerana jumlah calon yang memohon dan lulus Exam PTD semakin ramai dari tahun ke tahun. Disamping itu, pihak SPA mengutamakan kualiti dari kuantiti.

Oleh itu, anda perlu buat persediaan awal untuk menghadapi Temuduga Pegawai Tabdir dan Diplomatik M41. Jadi, pihak TipsKerjaKerajaan mencadangkan kepada anda untuk dapatkan Pakej Rujukan Temuduga ini.

Rujukan Lengkap Temuduga Kerajaan

Rujukan Lengkap Temuduga Kerajaan

Apa kandungan Pakej Lengkap Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan 2014

Modul 1 – Rahsia Persiapan Temuduga
Modul 2 – Teknik Menjawab Soalan Temuduga
Modul 3 – Rahsia Kejayaan dan Kegagalan Calon Temuduga
Modul 4 – Rahsia Penulisan Resume Temuduga
BONUS – 250 Contoh Soalan dan Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan

Ingat, persediaan yang rapi dan lengkap dari segi mental dan fizikal perlu kerana anda sudah sampai ke tahap sesi temuduga di mana ramai yang terkandas di peringkat pertama lagi. Gunakan peluang ini dengan sebaik mungkin untuk berjaya dalam Sesi Temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik M41 yang akan datang.

Untuk dapatkan Pakej Rujukan Lengkap Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan ini, boleh lakukannya dengan klik butang dibawah.

 

DAPATKAN PANDUAN LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN EDISI TERKINI

Semak Keputusan Exam PTD anda Disini (Klik pada gambar)

semak-Exam-PTD-3Nov2014

Semak Keputusan Exam PTD anda disini

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dipanggil Exam Separa Perubatan ?

Dapatkan Rujukan Exam Separa Perubatan

Thank you for subscribing.

Something went wrong.